OTROŠKE ZABAVE

Čarovnik Grega je že več kot dve desetletji prisoten na slovenski čarovniški in glasbeni sceni in brez dvoma sodi v sam vrh ustvarjalcev in izvajalcev za otroke. Njegove predstave so edinstvene – prepletene so s čarovnijami, avtorsko glasbo, petjem, igranjem in animacijo. Na odru ni nikoli sam. Z otroki pleše in poje, šteje, kiha, skače in plava, telovadi, cepeta in se zvija, žgečka, čara in se uči čarobnih besed.

Priložnosti, kot so rojstnodnevne zabave, obisk Miklavža, Božička ali dedka Mraza, novoletne zabave, pustovanja, šolske zabave, prireditve, otvoritve, promocije ipd. so s Čarovnikom Gregom vrhunsko doživetje in zabava za otroke.

ZABAVE ZA VSE GLAVE

Naj bo mala družba na rojstnodnevni zabavi ali velika prireditev, Čarovnik Grega poskrbi, da se vsaka glava res zabava. Prepletenost čarovnij, animacije in avtorske glasbe je unikatna. Otroci se do solz nasmejijo, pošteno razgibajo, spoznajo male čarovniške skrivnosti in se marsikaj naučijo. Najbolj so navdušeni otroci med 5 in 12 let, nasmeji pa tudi starejše otroke in odrasle. Za več informacij pokličite 041 786 230 ali pišite na carovnik.grega@gmail.com.

(March 2017)

PUSTNE ČAROVNIJE IN NORČIJE

S pustno zabavo Čarovnika Grega bo še tako vztrajna zima pobrala šila in kopita. Čarobna palica, nenavaden klobuk, besede “hokus pokus čira čara …”, pa veliko navihane glasbe in norčavih zapletov in že bo tu pomlad …

(January 2017)

PRIHOD DOBRIH MOŽ

December je najlepši del leta za otroke, ki komaj čakajo, da padejo prve snežinke, da zadiši po medenih slaščicah, da zasvetijo čarobne lučke in seveda, da jih obiščejo Miklavž, Božiček in dedek Mraz. Ker jim želite najboljše, jim pričarajte nepozaben čarobni dan s Čarovnikom Gregom. V glasbeno-animacijski predstavi otroci ves čas sodelujejo in s pomočjo malih čarovnij pričarajo čaroben prostor, okrasijo novoletno jelko, se naučijo čarobnih pesmic in besed ter nazadnje pričakajo dobrega moža.

(October 2016)

TEDEN OTROKA

Začenja se najbolj otrokov teden v letu – Teden otroka, katerega slogan je Svet, v katerem želim živeti. Čarovnika Grega so otroci letos povabili v Slovenske Konjice, Koper, Maribor in Zagorje in zabava bo ta prava …
Če pa še niste prebrali poslanice ob Tednu otroka, ki jo je letos spisala Desa Muck, pa le dajte – ona ve, kakšen je Svet, v katerem želim živeti.

(September 2016)

“PRIJATELJA”

Zadnja zgoščenka Čarovnika Grega nosi naslov “Prijatelja”. Poleg naslovne pesmi, ki pogosto spremlja čarovnikove predstave, je na njej še osem zabavnih, živahnih in nagajivih pesmic. Govorijo o nadležnih bolhah, klepetavih goskah, predrznem lisjaku, kosmatih afnah in domišljavih kravah. Tu je še tekma med dvema polžema, zgodba o cvetači in špinači, na potovanje v daljne kraje pa nas vabi sopihajoči stari vlak. Pri snemanju so sodelovali priznani slovenski glasbeniki – Bor Zuljan, Štefan Šerkezi, Blaž Jurjevčič, Igor Potočnik in Jose iz raperskega dua Murat in Jose.

Za pokušino lahko prisluhnete kolažu odlomkov vseh pesmi na tej povezavi.

Zgoščenko lahko kupite pri glasbeni založbi Panika.

(July 2015)

ČAROBEN BOŽIČ

Čarovnik Grega vam za praznike podarja svojo novo avtorsko pesem “ČAROBEN BOŽIČ” in vam želi

VSE DOBRO V NOVEM LETU!

(December 2014)

V ODDAJI DOBRO JUTRO

YouTube Preview Image
(March 2014)

KMALU NOVA ZGOŠČENKA

V sodelovanju z založbo Panika, Čarovnik Grega pripravlja nove pesmi za otroke. Tokrat o nadležnih bolhah, klepetavih goskah, domišljavih opicah, pokvarjeni stari škerpeti in nad vse zdravi cvetači in špinači. Govori tudi o prijateljstvu in pesem “Dobra dva prijatelja”  že spremlja čarovnikove predstave. Pri snemanju sodelujejo priznani slovenski glasbeniki – Bor Zuljan, Blaž Jurjevčič, Igor Potočnik, Štefan Šerkezi in Jose iz raperskega dua Murat in Jose.

(March 2014)

NATEČAJ LUČKA IN PRIJATELJI 2013

Na letošnjem likovnem natečaju “Lučka in prijatelji 2013″, ki ga razpisujemo v sodelovanju s podjetjem Ljubljanske mlekarne, smo z brezplačnim nastopom Čarovnika Grega razveselili 42 šol in vrtcev. Otroci so z ustvarjalnimi in domiselnimi likovnimi izdelki upodobili Lučko in njene prijatelje na Lučkini rojstnodnevni zabavi, saj Lučka v tem letu praznuje 55 let.

Navdušeni smo bili nad likovnimi izdelki otrok, najbolj pa so nas prepričali mladi umetniki iz OŠ Ljubečna in OŠ Stična.

(August 2013)

REZULTATI NATEČAJA BRIHTNE FACE 2012

Na likovnem natečaju Brihtne face 2012 v okviru promocije otroških sladoledov Ljubljanskih mlekarn smo izbrali 60 šol, ki so za nagrado prejele brezplačni nastop Čarovnika Grega. Vsi likovni izdelki so bili super – čestitamo vsem – najbolj pa so nas prepričali:

- OŠ Bistrica Tržič - PRVO MESTO,

- OŠ Trebnje, PŠ Dobrnič - DRUGO MESTO in

- OŠ Črna na Koroškem, PŠ Koprivna – TRETJE MESTO.

(June 2012)

BRIHTNE FACE 2012

V sodelovanju z Ljubljanskimi mlekarnami že deveto leto zapored razpisujemo likovni natečaj za osnovne šole. Tema natečaja so junaki otroških sladoledov Ljubljanskih mlekarn LUČKA, TOM, JEŽEK, BRRR in LONČEK, znani pod skupnim imenom BRIHTNE FACE. Prijavnice zbiramo do 9. marca, likovne izdelke pa pričakujemo do 30. marca. Izbrali bomo 60 osnovnih šol, na katerih bo z brezplačno glasbeno, animacijsko in čarovniško predstavo “Brihtne face na obisku” nastopil Čarovnik Grega. Besedilo razpisa s prijavnico najdete tukaj, za dodatne informacije pa pišite na brihtneface@gmail.com.

(February 2012)

REZULTATI NATEČAJA BRIHTNE FACE 2011

Med skoraj 200 osnovnimi šolami, ki so sodelovale na natečaju Brihtne face 2011 v okviru promocije otroških sladoledov Ljubljanskih mlekarn, smo izbrali 60 šol, ki so za nagrado prejele brezplačni nastop Čarovnika Grega. Vsi likovni izdelki so bili super – čestitamo vsem – najbolj pa so nas prepričali:

- OŠ Mala Nedelja in PŠ Stična - PRVO MESTO,

- Vrtec Trnava - DRUGO MESTO in

- PŠ in Vrtec Vače – TRETJE MESTO.

(April 2011)

FILM ZAKLETA BAJTA

V sredo, 30. marca 2011, bo na prvem programu TV Slovenija, ob 20. uri, premiera televizijskega filma Zakleta bajta, v kateri Čarovnik Grega igra študenta Stegna. Družinska komedija je bila posneta lansko leto na Veliki in Mali Planini in spremlja družino Erjavčevih na razburljivih počitnicah.

(March 2011)

NATEČAJ BRIHTNE FACE 2011

V sodelovanju z Ljubljanskimi mlekarnami že osmo leto zapored razpisujemo likovni natečaj za osnovne šole. Tema natečaja so tudi tokrat otroški sladoledi Ljubljanskih mlekarn LUČKA, TOM, JEŽEK, BRRR in LONČEK, znani pod skupnim imenom BRIHTNE FACE. Prijavnice zbiramo do 4. marca, likovne izdelke pa pričakujemo do 25. marca. Izbrali bomo 60 osnovnih šol, na katerih bo z brezplačno glasbeno, animacijsko in čarovniško predstavo “Brihtne face na obisku” nastopil Čarovnik Grega. Besedilo razpisa in prijavnico najdete tukaj.

(March 2011)

NOVA SPLETNA STRAN!

Dobrodošli na novi spletni strani Čarovnika Grega, ki je te dni zaplavala v spletni svet! Na njej najdete informacije o zabavi in glasbi za otroke, šoli čaranja, poslušate glasbo, naročite zgoščenke, preberete aktualne novice in poklikate po fotogaleriji. Seveda so tu še kontaktni podatki, da lahko pokličete ali pišete, ko pripravljate prireditev, rojstnodnevno zabavo ali drugo veselo dogajanje.

(January 2011)

NOVOLETNA ZABAVA

December je najlepši del leta za otroke, ki komaj čakajo, da jih obiščejo Miklavž, Božiček in dedek Mraz. Ker jim želite najboljše, jim pričarajte nepozaben čarobni dan s Čarovnikom Gregom. V glasbeno-animacijski predstavi otroci ves čas sodelujejo in s pomočjo malih čarovnij najprej pričarajo čaroben prostor, okrasijo novoletno jelko, se naučijo čarobnih pesmic in besed ter nazadnje pričarajo še prihod dobrega moža.

(November 2010)

NOVA ZGOŠČENKA “LUČKA IN PRIJATELJI”

Rodila se je posebna zgoščenka Čarovnika Grega “Lučka in prijatelji”, ki spremlja promocijo otroških sladoledov Ljubljanskih mlekarn. Lučka, Ježek, Tom, Brrr in Lonček so njeni glavni junaki, otrokom pa se ob poslušanju kar cedijo sline …

(May 2010)

NATEČAJ BRIHTNE FACE 2010

V sodelovanju z Ljubljanskimi mlekarnami smo že sedmo leto zapored razpisali likovni natečaj BRIHTNE FACE in k sodelovanju povabili vse slovenske osnovne šole. Tema natečaja so bili sladoledni junaki LUČKA, TOM, JEŽEK, BRRR in LONČEK. Pri ocenjevanju likovnih del nismo imeli lahkega dela, nazadnje pa smo izbrali 60 šol, ki bodo v maju in juniju nagrajene s predstavo Čarovnika Grega. Vsi otroci, ki so prispevali likovne izdelke, bodo brezplačno prejeli tudi posebno tematsko zgoščenko “Lučka in prijatelji”.

(April 2010)

NOVA ZGOŠČENKA “PA NA ZDRAVJE!”

Izšla je sedma zgoščenka Čarovnika Grega “Pa na zdravje!”, ki je polna dogodivščin; izlet na kmetijo, bitka s porednim bacilom, iskanje medvedka Jake, čofotanje po dežju in utrgana gugalnica. Tu je še nerodna žaba in domišljavi slikar, poredne brihtne face in pridni otroci, ki z metlico, krpico in sesalnikom počistijo svoje sobe …

(November 2009)