PARTNERJI

Čarovnik Grega sodeluje z nekaterimi slovenskimi podjetji, zadnja leta predvsem s podjetjem Ljubljanske mlekarne d. d., zato se ga je že prijel naziv "sladoledni ambasador". V okviru promocije otroških sladoledov (Lučka, Tom, Ježek, Brrr in Lonček) s posebno predstavo nastopa v vrtcih, osnovnih šolah in na prireditvah, izdal pa je tudi zgoščenko "Lučka in prijatelji" v kar 10.000 izvodih. Z nastopi na prireditvah namanjenim prometni varnosti otrok že več let sodeluje v preventivnih akcijah Sveta za vzgojo in preventivo v cestnem prometu Mestne občine Kranj, v letu 2011 pa bo izšla tudi tematska zgoščenka.

V preteklih letih je Čarovnik Grega sodeloval še z nekaterimi drugimi slovenskimi podjetji in še naprej vabi k sodelovanju podjeta, ki želijo uspešno promovirati svoje izdelke in storitve.

Ljubljanske mlekarne so vodilna mlekarna v Sloveniji z več kot petdesetletno tradicijo. Ustanovljene so bile leta 1956, že dve leti kasneje pa so kot prve v državi začele s proizvodnjo sladoledov, med katerimi je še vedno najbolj znan sladoled Lučka.

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Kranj je eden od občinskih svetov v Sloveniji, ki skozi vse leto izvaja aktivnosti za povečanje varnosti otrok v cestnem prometu. Najbolj odmevne so akcije Pasavček, Bodi preViden, Bistro glavo varuje čelada idr.